Güler; Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz

Güler; Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz

Güler; Hizmetlerinizden  dolayı teşekkür ederiz

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e ziyarette bulundu.
AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e yaptığı ziyarette, Emniyet teşkilatının gece gündüz demeden halkımızın can ve mal güvenliğini sağlama açısından büyük bir özveri ile çalıştığını ifade ederek, “Hatay genelinde milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatımıza büyük görev düşmektedir. Bu görevi başarı ile yerine getiren fedakar emniyet mensuplarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Emniyet teşkilatı adına sizlere teşekkürü bir borç biliyoruz. İlimizin sınır hattında bulunması ve yakınımızda komşumuzda 7 yıldır yaşanan olumsuzluklar gerek siz emniyet teşkilatımıza gerekse Jandarmamıza ve sınır ötesinde de Türk Silahlı Kuvvetlerimize büyük sorumluluk düşmektedir” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet teşkilatımız üstün performans göstermek sureti ile 24 saat üzerinden çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, “24 saat insanlarımızın güvenli yaşaması ve güvenli ortamda hayatlarını en güzel şekilde idame ettirebilmeleri doğrultusunda fedakarca çalışma azmi içinde yer almaktadır. Bu nedenle sizlere ve emniyet teşkilatımıza ne kadar teşeküür etsek azdır. İçinde bulunduğumuz coğrafyada, özellikle Ortaasya’da yaşanan sıkıntılı günler dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin iç ve dış düşmanlara karşı, terör eylemlerine karşı göğsünü siper eden emniyet güçlerimiz, milletimiz tarafından büyük taktir toplamaktadır. Kutsal görev başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan şifa, ailelerine sabırlar dilerim” dedi.
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, “Aziz milletimiz, emniyet teşkilatımızı her zaman farklı ve istisnai bir yerde tutuyor” dediği konuşmasında İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e ilimiz genelinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Emniyet teşkilatı olarak aziz milletimizden aldığımız güç ve yasaların bizlere verdiği yetki ile görevimizi layıkı ile yerine getirmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz. Milletimiz hizmetlerin en iyisine layıktır.
Bu anlayış ile görev yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın can ve mal güvenliğinin temini öncelikli görevimiz içinde yer almaktadır. Halkımızın huzur ve refah içinde yaşamaları bizler için en büyük tesellidir” dedi.
Kazım Çaylı
ı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.