GÜLİSTAN’DAN KORE CUMHURİYETİNE TEŞEKKÜR 

GÜLİSTAN’DAN KORE CUMHURİYETİNE TEŞEKKÜR 

6 Şubat depremlerinde hasar alan Defne ilçesine bağlı Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu, Kore Cumhuriyeti tarafından onarıldı. 

İyileştirme çalışmaları tamamlanan okulda eğitim dönemi açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Kyoo ho LEE, Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Reyyan Şerifoğlu, Kore Gazileri, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM 

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulunda yapılan iyileştirme çalışmalarının açılışına Açılışta bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Kore Cumhuriyetine teşekkür etti.

Gülistan, “06 Şubat ve sonrası yaşanan depremler dolayısıyla ilçemize gelerek arama kurtarma çalışmalarında bulunan daha sonra Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulunun bölümlerinin iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Kore Cumhuriyeti’ne, İlçemize iki okul yaptırarak çocuklarımızın hizmetine sunan Hayırsever Sayın Ersin Şahin ve Ailesine, Okul Müdürlerine, öğretmenlere ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi. Daha sonra perde indirme ile açılışı yapılan bölümler gezildi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.