Meşale Gazetesi

KÖY EVLERİ HERKESİ HAYRAN BIRAKTI

KÖY EVLERİ HERKESİ HAYRAN BIRAKTI

Deprem felaketi ardından vatandaşın konut ihtiyacına cevap vermek amacıyla başlatılan köy evleri her yönüyle herkesi hayran bırakıyor.
Geçtiğimiz günlerde Hassa’da Sapanözü mahallesinde yapımı devam eden köy evlerini ziyaret eden Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyet, inşaatın kalitesi noktasında hayran kaldılar.

Zemin araştırması ardından Sapanözünde yapımına başlanan 16 köy evinin inşaatında kullanılan demirler, herkesin ağzını açık bıraktı. 45 santim radyan temel üzerine yapılan köy evlerinde kullanılan demirler 5 katlı binaya kullanılan demirlerle eş değerde kullanıyor.M2’sinde 140 kg. demirin kullanıldığı köy evlerinin her yönden sağlam olmasının dışında mimari güzelliği de gözleri kamaştırıyor.

6 ayda tamamlanması beklenen köy evlerinin Hatay’ın bir çok mahallesinde temel atma çalışmalarına başlandı.
YAYMAN “ AK PARTİ FARKI GÖRÜLÜYOR”
Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Sapanözü mahallesindeki köy evi inşaatını gezdikten sonra şu değerlendirmeyi yaptı “ 6 Şubat deprem felaketi ardından vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Hatay genelinde köy evlerinin inşaasına başlanmıştır. Köy evlerinin 122 metrekare net alanı bulunmaktadır. 45 santim radyan temel üzeri gayet sağlıklı güvenilir konutlar imal etmeye başlandı. Şuanda son derece güvenilir köy evlerimizin temelinde kullanılan demirleri herkesin görmesini isteriz. M2 başına yaklaşık 140 kg. demir döşenmektedir.

Köy evleri son derece modern ve güvenilir bir şekilde inşa edilmektedir. Hem içi hem dışı hem de temeli sağlam. Vatandaşlarımız evleri tamamlanıp taşındığında bizlere dua edecektir. Çünkü çok sağlam ve güvenilir bir konutlara sahip olacaklar. Halkımızın mutlululuğu için çalışıyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.