TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen Trafik Güvenliği Eğitimi Toplantısına Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mahmut Doğan, İlçe Trafik Güvenliği Komisyon üyeleri, Okul Müdür Yardımcıları, Servis Şoförleri ve Yardımcı Personeller katıldı. Eğitim Toplantısının açılışında bir konuşma yapan Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ” Biz öğretmenler olarak okulumuza gelen sınıfımızda eğitim gören çocuklarımızı kendi çocuklarımız gibi önemseyerek eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürürüz.

Sizde eğitimin bir paydaşı olarak servisinize binen ve size emanet edilen çocukları kendi çocuklarınız gibi görmelisiniz. Çünkü anne babalar çocuklarını size güvenerek emanet ediyorlar.  Servisinizde taşıdığınız çocuklara toplu taşıma araçlarına nasıl binilir, nelere dikkat edilir, uyulması gereken kuralları yaşayarak öğretmen gibi öğretmelisiniz, örnek olmalısınız.

Bu toplantıda bize katkı sunan Defne Belediye Başkanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığına ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.”dedi Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Eğitim Şubesinden Polis Memuru Haluk Özger ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Ramazan Kuş tarafından sunu eşliğinde Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.