HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, HATAYLILARIN BAYRAMINI KUTLADI

HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, HATAYLILARIN BAYRAMINI KUTLADI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yayınladığı mesajla Hataylıların bayramını kutladı.
Vali Masatlı, mesajında, birlik ve beraberliği pekiştiren, milli ve manevi duygular ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.
Farklı inanç ve kültürlere ait bayramların saygı ve hoşgörü içerisinde kutlandığı Medeniyetler Şehri Hatay’da; din, dil, ırk gözetmeksizin tüm renkleriyle birlikte, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde yüzlerce yıldır olduğu gibi bu yılda birbiriyle gönülden kucaklaşarak Kurban Bayramını idrak edeceklerini belirten Vali Masatlı, şöyle devam etti:
“Bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalıyız. Komşularımızla bayramlaşarak özellikle yoksul, öksüz ve yetimler ile Şehit ve Gazi ailelerimizi ziyaret etmeli, bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte paylaşmalıyız.
ASRIN FELAKETİNİ YAŞADIK
Tarihte benzerine az rastlanan ve “Asrın Felaketi” olarak tanımlanan 06 Şubat 2023 depremi nedeniyle buruk bir bayram geçiriyor olsak da, Ülkemiz birlik ve beraberlik içinde el ele, gönül gönüle vererek, depremden en çok etkilenen kadim şehrimiz Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldıracak, bu zor günleri de muhakkak birlikte atlatacağız.
Hatay başta olmak üzere 11 ili etkisi altına alan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın, Ülkemizin yaşadığı zor günleri geride bırakmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Hatay’ın kadirşinas halkının, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.