ESNAF İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

ESNAF İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafın sorunlarını dile getirmeye ve her platformda çözüm aramaya devam ediyor. Başkan Teksöz, Hatay mobilyacılar odası Başkanı HESOB yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Yapar ile birlikte Hatay şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim ve Denetim Kurulu toplantısına katıldı. Hatay şoförler ve Otomobilciler odası başkanı ve HESOB Başkan Vekili Aziz Fatih Yılmaz başkanlığındaki toplantıda esnafın sorun ve sıkıntıları istişare edildi.

Acil çözüm bekleyen sorunları olan esnaflara kısa ve uzun vadeli olarak sunulacak projelerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Teksöz, esnafların sorunlarının çözümü için gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, bu anlamda kendilerine ev sahipliği yapan Aziz Fatih Yılmaz başta olmak üzere yönetim ve denetim kurulu üyelerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.