GÜN BİRLİK, BERABERLİK DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

GÜN BİRLİK, BERABERLİK DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronovirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla kabine toplantısını video konferansla gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ‘’Millete sesleniş’’ kanuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için ’’Milli Dayanışma Kapmpanyası’’ başlatıyoruz. Kampanyayı 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum’’dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya AK Parti Gençlik Kolları Antakya İlçe Başkanı Yakup Dağlı’da katıldı.

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM
AK Parti Gençlik Kolları Antakya İlçe Başkanı Yakup Dağlı  Milli Dayanışma Kampanyasını desteklediğini belirterek birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için milletçe zor günler yaşadığımız bu günlerde yanımızda yer alan tüm vatandaşlarımıza, elimizde bulunan imkanlar dahilinde yardımda bulunacağız’’ dedi. Haber: Bedir GÖRÜN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.