ÇOCUKLAR ÇADIR KENTTE EĞLENDİ!

ÇOCUKLAR ÇADIR KENTTE EĞLENDİ!

Depremlerden en çok etkilenen Antakya’da öğrencilerin eğitim ve öğretim süreçlerinin aksamaması amacıyla çalışmalar sürüyor.Antakya ilçesinde NATO tarafından Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda kurulan eğitim kampüsünde, STK’lar tarafından çocuklara etkinlik düzenlendi. Gerçekleşen etkinlikte çocuklar keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.

Çadır kent Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, 8 günde ortalama; 90 araç, Milli Savunma Bakanlığı ve bakanlığa bağlı 100 personel tarafından sahada inşaata hazır hale getirilmişti.Tuvalet, banyo, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, spor etkinlik çadırı, sağlık merkezi, çocuk parkı, mescit, temiz ve atık su arıtma tesisleri gibi birimleri içeren çadır kent, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Avrupa Yüksek Müttefik Komutanı Orgeneral Chrisropher G. Cavoli’nin katılımıyla afetzedelerin hizmetine açılmıştı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.