HASSA’DA MUHTARLARA EĞİTİM

HASSA’DA MUHTARLARA EĞİTİM

Hassa Kaymakamı Osman Acar Başkanlığında “Muhtarlar Akademisi” programı düzenlendi. Düzenlenen programa Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı.

Kadına Şiddet, Sokak Hayvanları, İlk Yardım ve acil durumlarda yapılacaklar, Yangın Eğitimi, Tarımsal destek ve hibeler, Tapu ile ilgili işlemler, Uyuşturucu ile mücadele, Vakıftan yararlanacak vatandaşların yapması gerekenler, 3194 imar kanunu gibi konular üzerine Muhtarlar bilgilendirildi.

Her ay düzenli olarak yapılması planlanan toplantı ile ilgili Hassa Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; “Muhtarlarımız bilgilendirerek vatandaşlarımıza kolaylık sağlama ve taleplere daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşmak adına verimli bir şekilde Mahalle Muhtarları ve kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürlerinin katılımıyla her ay düzenli bir şekilde yapılması planlanmaktadır” denildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.