ANTAKYA’DA, HASSA’DA, KIRIKHAN’DA HİZMET SİYASETİ Mİ ZORUNUZA GİTTİ!

ANTAKYA’DA, HASSA’DA, KIRIKHAN’DA HİZMET SİYASETİ Mİ ZORUNUZA GİTTİ!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde bütün taşları yerinden oynatan AK Parti’nin, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’ye terk ettiği konuşuluyor. 

Başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz olmak üzere Hassa ve Kırıkhan Belediye Başkanlıklarında da değişime giden AK Parti’nin ilçelerdeki gücüne darbe vuran değişim ile HBB’nin yanı sıra ilçeleri de farklı siyasi partilere kazandırılacağı konuların başında yer alıyor. İlçelerdeki değişimin faturasının HBB seçimlerinde kesileceğini belirten siyasetin öncü simaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı doğru bilgilendirmeyen milletvekillerinin bu seçimin faturasını nasıl ödeyeceklerini sorguluyor. 

İLÇE ADAYLARI 6 ŞUBAT’TAN BU YANA NEREDEYDİ?

6 Şubat deprem felaketinin ardından halkın daima yanında olan mevcut başkanları safdışı bırakan, yerine ise 6 Şubat’tan bu yana kabuklarına çekilip seçimi bekleyen isimleri aday yapan anlayışı kınadıklarını belirten vatandaşlar, halkın istediği ismi yeniden aday yapmayan anlayışa oy vermeyeceklerini söylediler. 

HIRSLARINA YENİK DÜŞECEKLER

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak isteyen zihniyetin elindeki belediyelerden de olacağını, son HBB seçimindeki 110 bin farkın bu seçimde daha da artacağını belirten vatandaşlar, bu adaylarla kazanmanın mümkün olmayacağını, Hatay’ın CHP zihniyetine terk edilmesinin faturasının ise bu isimleri aday yapanlara kesileceğini belirttiler. 

ANTAKYA’DA, HASSA’DA, KIRIKHAN’DA HİZMET SİYASETİ Mİ ZORUNUZA GİTTİ!

Antakya’da İzzettin Yılmaz’ın kentte yürüttüğü eser odaklı siyasetin yanı sıra Hassa’yı dipten zirveye çıkaran Başkan Mehmet Karataş ve Kırıkhan’da önemli eserleri hayata geçiren Ayhan Yavuz’un üzerinin çizilmesine anlam veremeyen vatandaşlar, bu isimleri safdışı bırakıp yerlerine adları duyulmayan isimleri aday yapanlara seslenerek; “Antakya’da, Hassa’da, Kırıkhan’da hizmet siyaseti mi zorunuza gitti” dediler. Mevcut adaylar ile ilçe belediyelerinin kaybedileceğini belirten vatandaşlar, ilçe belediyelerinin kaybedilmesinin yanı sıra halkın AK Parti’ye HBB seçimlerinde de büyük bir ceza keseceğini belirttiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.