HASSA’NIN ALTYAPISI KARATAŞ’A EMANET

HASSA’NIN ALTYAPISI KARATAŞ’A EMANET

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, vatandaşların en büyük isteklerinden olan Ardıçlı Mahallesi altyapı projesinde çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın destekleriyle projenin tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Karataş, çalışmalara başlamak için gün saydıklarını belirtti. Başkan Karataş projenin Hassa’ya hayırlı olması temennilerini ileterek; “Bölge Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın destekleri Çevre Şehircilik bakanımız Mehmet Özhaseki ile görüşmeler sonucunda Altyapı yazışmaları başladı. Ardıçlı Mahallemizi de Altyapı sorunundan kurtarıyoruz. Derdimiz memlekete Sevdamız Hassa. Daha güzel günler bizleri bekliyor” ifadelerini kullandı. Mahalle halkı, çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.