SGK HATAY’DA DENETİM SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

SGK HATAY’DA DENETİM SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, tüm süreçleri kontrol altında tutmaya devam ediyor. Çalışma hayatındaki vatandaşların en büyük güvencesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nda istişareye önem veren Müdür Bal, Sosyal Güvenlik Denetmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda denetimlerdeki rehberlik faaliyetinin önemi, rehberlik odaklı kayıtlı ve sürdürülebilir istihdamın sağlanması, performans hedeflerimiz ve diğer konularda kapsamlı değerlendirme yapıldı. Sürdürülebilir istihdamın ve sosyal güvencenin önemini her toplantıda vurgulayan Müdür Bal, bunu işletmelere aktarmanın, işletmelere rehberlik etmenin istihdamı arttırmada ana faktör olduğunun altını çizdi.

BAL: TOPLANTIMIZ OLDUKÇA FAYDALI OLDU

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, toplantının kurum içinde oldukça faydalı olduğunu belirtti. Toplantıya katılan tüm denetmenlere teşekkür ederek, amaçlarının vatandaşların bu süreçler hakkında en etkin bilgiye ulaşmalarıdır” dedi. Müdür Bal, kurumsal vizyonun belirlenmesi açısından toplantının çok önemli olduğunu kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.