VALİ DOĞAN’A YILIN EN BAŞARILI YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ

VALİ DOĞAN’A YILIN EN BAŞARILI YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ

Hatay’a atandığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla her kesimin takdrini kazanan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Metropol Vip dergisi tarafından düzenlenen anket sonucunda ”Yılın en başarılı hizmet adamı” ödülüne layık görüldü.Hatay’a yıllarca beklenen çok sayıda hizmeti kazandıran, Hatay’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla var gücüyle çalışan, İskenderun’da da ofis açarak kentin iki bölgesinde de mesai harcayan Vali Doğan’a Yılın en başarılı hizmet adamı plaketini İskenderun valilik ofisinde Hatay Vip Dergisi yetkilileri olan gazeteci Seyhan Tan ve Sadullah Aslan tarafından takdim edildi.

VALİ DOĞAN’DAN HATAY HALKINA TEŞEKKÜR

Her kesimden vatandaşın takdirini kazanan Vali Doğan’ın bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini belirten Hatay Vip Dergisi yetkilileri Vali Doğan’ı kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler. Vali Doğan da Hatay Vip Dergisi yetkilileri başta olmak üzere tüm Hatay halkına teşekkürlerini ileterek Hatay halkının bekası için çalışmalarını sürdüreceğini, Hatay’a kamu yatırımı kazandırmaya devam edeceğini ifadelerine ekledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.