HATAY İÇİN KAPI KAPI DOLAŞIYORLAR

HATAY İÇİN KAPI KAPI DOLAŞIYORLAR

AK Parti Hatay Milletvekilleri ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay’ın sorunlarının acil çözümü için Ankara’da çalmadık kapı bırakmıyor.

6 Şubat depremi ile yerle bir olan kenti ayağa kaldırmak amacıyla çalışmaların hızlanmasını hedefleyen heyette yer alan AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, son olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Yılmaz’a Hatay’ın acil çözüm bekleyen sorunlarını ileten heyet, Hatay’daki enkaz kaldırma çalışmalarının hızlanması, altyapı ve üstyapıdaki eksiklerin hızla tamamlanması ile çadır ve konteyner kentteki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması gibi çok sayıda isteği ileten heyet, Hatay’ın ayağa kalkması için başkent mesailerini sürdüreceklerini kaydettiler.

YILMAZ: HATAY HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR

AK Parti Hatay Milletvekillerini ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hatay’ın sorunlarının yakın şahidi olduğunu belirterek Hatay’ın 85 milyonun şahsi meselesi haline geldiğini sözlerine ekledi. Hatay’ın yanı sıra diğer 10 kentin de sorunlarının hızlı çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, Hatay’a her alanda özel önem verdiklerini, depremden en fazla etkilenen kent olan Hatay’ın eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kalkması için enkaz kaldırma çalışmaları başta olmak üzere konut ve işyerleri yapımının hızlanması, vatandaşların kendi konutlarını yapabilmeleri için gerekli çalışmaların tesisi ve vatandaşların isteklerinin hızlı tedariki konularında üzerine düşen her görevi yerine getireceğini belirtti. Hatay heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Yılmaz, yakın zamanda Hatay’a gelerek yeniden incelemelerde bulunacağını da kaydederek tüm Hataylılara selamlarını iletti.

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal başkanlığındaki heyet kabullerinden ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkürlerini sundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.