HATAY, SAĞLIKTA EMİN ELLERDE

HATAY, SAĞLIKTA EMİN ELLERDE

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, göreve gelmesinin ardından kısa süre geçmesine rağmen etkin adımlar atarak adından söz ettirmeyi başardı. İlk icraatıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dan ödül alan Sönmez, sağlık camiasına verdiği emek ile yıllardır takdir edilen isim olan Sönmez, sağlık camiasında yeniden yapılanmayı başlattı.

SAĞLIKLI YAŞAMA DESTEK

İl Müdürü Sönmez, kurumun projelerle anılması ve topluma örnek olunması hedefiyle sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verilmesi talimatını verdi. İl Müdürü Sönmez’in talimatıyla, bu kapsamda 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde, Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yürüyüş etkinliği düzenlendi. Arsuz Kaymakamlığı’na bağlı kurum amirleri ve personeli, Arsuz Devlet Hastanesi Yönetimi ve personeli, muhtarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı “Sağlıklı Yaşam için günde 10.000 adım” sloganı ile düzenlenen etkinlikte, hareketli yaşam farkındalığı amaç edinildi.

REKLAM ALANI

TAŞRADA ÇALIŞMA HAKKI KAZANAN PERSONELLER UYARILDI

İl Müdürü Sönmez’in çabalarıyla kentte yapılan sağlık yatırımlarında çalışmaya hak kazanan personellere uyarı yazısı yayınlandı. İl Müdürü Sönmez tarafından yapılan uyarıda; “Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir. Hastalık veya doğumla ilgili mazereti sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların durumlarını tabip raporuyla belgelendirmeleri halinde; halen askerde olmaları sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların ise askerlik görevine devam ettiklerini belgelendirmeleri halinde, 24 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar birinci derece yakınları aracılığı ile yapacakları başvuruları kabul edilecektir.

Adres: HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Altınçay, Mehmet Kafadar Cd. No:67 D:3100, 31040 Antakya/Hatay

Bu ilan tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Öğrenim Belgesinin aslı ile birlikte fotokopisinin de getirilmesi gerekmektedir. Hak kazanan yedek adayların listesi ektedir.

Ek: 1-Yerleşenlerden istenen belgeler-Başvuru şartları

2-Başvuru Formu (1 adet fotoğraf ile birlikte teslim edilecektir)

3-Mal Bildirim Formu

4-Meslek Öğrenim durumu ve özel şartlar

5-Hak Kazanan Yedek Aday Listesi” ifadelerine yer verildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.