HATAY SINAV KOLEJİ, VELİ KAYNAŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Hatay Sınav Koleji, 6 Ekim Pazar günü Alina Kır Bahçesinde veli kaynaşma ve tanışma kahvaltısı organize etti.

HATAY SINAV KOLEJİ, VELİ KAYNAŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Hatay Sınav Koleji, 6 Ekim Pazar günü Alina Kır Bahçesinde veli kaynaşma ve tanışma kahvaltısı organize etti. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından hem minik öğrencilerin hem de velilerin kaynaşması amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliği şenlik havası içerisinde geçti.  Etkinlikte anaokulu ve ilkokul velilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin bir araya geldi.

Kahvaltının ardından velileri ve öğrenciler çeşitli etkinliklere katılarak, katıldıkları etkinliklerde çocuklarıyla birlikte oyunlar oynamanın keyfini çıkardı.Sınav Koleji, veliler arasında birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkması için düzenlediği bu programda, yıl boyunca yapılacak özgün çalışmaların yanı sıra, öğrenci veli ve eğitimci arasında bir köprü oluşturulmasını amaçladıklarını belirtti.Veli-öğretmen birlikteliğinin güçlü olması gerektiği düşüncesinden hareketle okul yönetimi ve eğitim, öğretmen-öğrenci-veli üçgeninde kalitenin artırılması adına çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Sınav koleji yetkilileri kahvaltılı etkinliğine katılan tüm velilere teşekkürlerini sundu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.