“HATAY, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KAYIPLARINDAN BİRİ”

“HATAY, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KAYIPLARINDAN BİRİ”

A Spor spikeri Kerem Canbulat, Hatayspor’un eski teknik direktörü Özhan Pulat’ı canlı yayında konuk ederek Hatay’a dair duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yayında, deprem felaketi sonrası hala sorunlar yaşayan Hatay halkının unutulmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Canbulat, program sırasında Hatay’ın Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu ifade ederek, “Belki zaman geçti ama hatırlatmak gerekiyor. Hiç Hatay’a gitmemiş, orayı görmemiş insanlar, bu ülkenin neyi kaybettiğini anlayamıyor. A Spor olarak Türkiye’nin birçok şehrini gezdim, ancak Hatay’ın ruhu ve enerjisi gerçekten farklı,” dedi. Canbulat, her Hatay deplasmanına gitmek istediğini ve oradan aldığı enerjiyi seyircilerle paylaştı.

Özhan Pulat: “Hatay’da Geçirdiğim Yıllar Hayatımın En Güzel Dönemiydi”

REKLAM ALANI

Özhan Pulat, dünyayı gezmiş bir teknik direktör olarak Hatay’da geçirdiği yılların hayatının en güzel iki yılı olduğunu vurguladı. “Dünyanın birçok yerini gezdim ama Hatay’ın enerjisi bambaşkaydı. İnsanlar burada negatifliğe karşı dirençli, hep pozitifler ve sizi de yukarı çekiyorlar,” diyerek Hatay halkının yardımlaşma ruhuna dikkat çekti.

Depremin ardından sık sık Hatay’a gittiğini belirten Pulat, konteyner kentlerdeki yaşam koşullarına değinerek, “İnsanlar her şeyini kaybetmiş olsa da sofralarındaki ekmeklerini sizinle paylaşıyorlar. Türkiye’nin vicdanını diri tutmak ve gerçek değerlerimizi anlamak için Hatay’a gidip oradaki yaşamı görmeliyiz,” dedi.

Pulat, Hatay’ın ve Adıyaman’ın hala büyük desteğe ihtiyaç duyduğunu, temel ihtiyaçların karşılanması için bu bölgelere yardım çağrısında bulundu.

Kerem Canbulat, Pulat’ın bu çağrısına destek vererek, “Hatay, Türkiye’nin en önemli kültür mozaiklerinden biri. Unutmamalı ve bu güzel şehri yeniden ayağa kaldırmalıyız,” sözleriyle yayını sonlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.