HATAY’DA SENDİKACILIĞIN SEMBOL İSMİ HÜSEYİN TUTAR

HATAY’DA SENDİKACILIĞIN SEMBOL İSMİ HÜSEYİN TUTAR

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı ve Memur Sen Hatay Şube Başkanvekili Hüseyin Tutar, Hatay’da sendikacılığın sembol ismi olarak faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Hatay’ın 15 ilçesinde durmaksızın çalışma gerçekleştiren, tüm mesaisini sendikanın başarısına harcayan Tutar, son olarak genel merkezde ve Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Tutar, Ankara temasları kapsamında Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Tufanoğlu’na ve Mersin Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Hatay’ın yüz akı isimlerden Nadi İsaoğulları’na nezaket ziyaretlerinde bulundu.

İLK ZİYARET SENDİKA GENEL MERKEZİ OLDU

Başkan Tutar Ankara temasları kapsamında ilk olarak sendika genel merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Hatay’da başarılarına yenilerini ekleyerek adından sıkça söz ettiren Tutar, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Tufanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hatay’da gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili Tufanoğlu’na brifing veren Tutar, yeni projelerle ilgili de Tufanoğlu’nun talimatlarını aldı. Yeni dönemde rekor üye ve üyelerin haklarındaki yeni kazanımlarla ilgili gerçekleşen görüşmenin oldukça verimli geçtiğini kaydeedn Tutar, kabulünden dolayı Tufanoğlu’na teşekkürlerini sundu.

BAŞKENTTE İKİ HATAYLI BULUŞTU

Başkan Tutar, Ankara temasları kapsamında ikinci ziyaretini Hatay’ın yüzakı isimlerinden olan Mersin Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Nadi İsaoğulları’na gerçekleştirdi. Hemşehrisi ile bir araya geldiği görüşmede İsaoğulları’nı kutlayan Tutar, kentte son dönemde yapılan çalışmalar ve deprem süreci ile ilgili istişarelerde bulundu. Yeni görevinden dolayı İsaoğulları’nı kutlayan Tutar, ziyaretlerini hatıra fotoğrafı çekimi ile noktaladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.