MERKEZ MÜDÜRLÜKLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÖRTYOL’DA YAPILDI

MERKEZ MÜDÜRLÜKLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÖRTYOL’DA YAPILDI

Sosyal Güvenlik Kurumu Şubat ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantısı Dörtyol Sosyal Güvenlik Merkezinde SGK İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında gerçekleştirildi.
Sosyal güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında yapılan toplantıda sorun ve çözüm önerileri konularında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Antalya’da gerçekleşen istişare toplantısında geleceğe uygun şekilde kurumun düzenlenmesi için yapılacak çalışmaları kurum müdürlerine aktaran Bal, SGK’nın aksayan yönlerinin ortadan kaldırılarak vatandaşlara daha uygun çözümler sunacak kaliteye ulaşacağını kaydetti.
BAL: KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK
SGK İl Müdürü Bal, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada “Şubat ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantımızı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla 9 Şubat 2024 tarihinde Dörtyol Sosyal Güvenlik Merkezinde gerçekleştirdik. Toplantıda; 2-4 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenen İl Müdürleri İstişare Toplantısında görüşülen konuların değerlendirilmesi, yazışma kuralları, istatistiki veri, bilgi ve belgelerin zamanında gönderilmesi, merkez müdürlüklerimizin iş ve işlemlerin genel değerlendirmesi ile sorun ve çözüm önerileri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık.” dedi.
Müdür Bal, toplantıya katılan tüm müdürlere teşekkür ederek daha başarılı bir SGK için koordinasyonun sürmesini istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.