HATAY’DA TARİH VE LEZZETİN BULUŞTUĞU NOKTA: AFFAN KAHVESİ

HATAY’DA TARİH VE LEZZETİN BULUŞTUĞU NOKTA: AFFAN KAHVESİ

Hatay’ın simge binalarından olan Tarihi Affan Kahvesi, Antakya’nın en eski mahallesinde Antakya’nın en eski yapılarından birinde hizmetlerini sürdürüyor.

Onur Sahilli öncülüğünde deneyimli ekibi ile hizmetlerini sürdüren Tarihi Affaln Kahvesi, her gün yerli ve yabancı binlerce misafirini ağırlıyor. 1911 yılında Fuat Sahilli tarafından yaptırılan ve 1913 yılında yapımı bitirilen iki katlı taş binanın alt katında hizmetlerini sürdüren İnci(Affan) Kıraathanesi’nde sıcak ve soğuk çok sayıda içeceğin yanı sıra kahve işle özdeşleşen Haytalı da müşterilere otantik sunumuyla ikram ediliyor.

ONUR SAHİLLİ ÖNCÜLÜĞÜNDE GÜLERYÜZLÜ HİZMET

Sahilli ailesi tarafından yapımı tamamlandıktan sonra ailenin fertleri tarafından işletilen ve günümüzde Onur Sahilli tarafından işletilen mekan, müşterilerine güleryüzlü hizmet prensibi ile sunum yapıyor. Lezzetlerin tadına geniş ve ferah mekanda bakan müşteriler de Hatay’ın asırlık tarihinin kokusu eşliğinde huzurlu vakit geçiriyor. Tarihi Affan Kahvesi Affan Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmetlerini sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.