HATAY’DA UZUV KAYBI YAŞAYAN DEPREMZEDELERE UMUT OLACAK PROJE

HATAY’DA UZUV KAYBI YAŞAYAN DEPREMZEDELERE UMUT OLACAK PROJE

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile Fiziksel Engelliler Vakfı Arasında Ortez Protez Merkezi İşleyiş protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza töreninde, protokol HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve Fiziksel Engelliler Vakfı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Tatar tarafından imzalandı. Protokol kapsamında, özellikle depremler sonucunda uzuvlarını kaybetmiş olan çocuklar başta olmak üzere, bölgede yaşayan engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve onların sosyal, psikolojik ve sportif rehabilitasyonunu sağlamak amaçlanıyor. Aynı zamanda, Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi – Engelli Akademisi bünyesinde engellilere yönelik yürütülecek özgün faaliyetlerde üniversite ile sivil toplum arasında iş birliğinin ve etkin bir işleyişin sağlanması hedefleniyor. Protokol imza töreninin ardından, Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Prof. Dr. Yaşar Tatar arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Bu iş birliği ile bölgedeki engelli bireylerin hayatına dokunacak projelerin hayata geçirilmesi yönünde önemli bir adım atılmış oldu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.