HATAY’IN ASLAN’I SEDAT ASLAN İYİ Kİ VAR

HATAY’IN ASLAN’I SEDAT ASLAN İYİ Kİ VAR

Hatay’ın tanınmış ve sevilen iş insanlarından ‘ASLAN GROUP’ Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan, Hatay’da iş hayatı kadar sosyal projelere katkıları ile de ön plana çıkıyor. 

Taşımacılıktan, inşaata, nakliyeye kadar birçok sektörü bünyesinde barındıran ve yüzlerce kişiye iş, binlerce aileye aş sağlayan Aslan hakkında bazı yayın organlarında ve sosyal mecralarda yayınlanan olumsuz paylaşımlara vatandaşlar tepki gösterdi. Depremden önce de depremden sonra da Hataylıların yanında yer alan ender iş insanlarından biri ‘ASLAN GROUP’ Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan, bugüne kadar SMA hastalarına gösterdiği duyarlılık, Engelli ihtiyaç sahibi yurttaşlara maddi ve manevi yardım yanı sıra depremden sonra Hataylıların yanında durmasıyla bilinen bir isim. Sedat Aslan’a sonsuz teşekkürlerini dile getiren Hataylılar ‘İyi ki Sedat Aslan var. İyi ki Hatay’ın bir Aslan’ı var. Pandemide de yanımızdaydı, deprem de. Öncesi de’ dediler. Sosyal medya mecralarında Sedat Aslan ile ilgili asılsız paylaşım yapan sözde gazeteciye de sert tepki gösteren Vatandaşlar, “Biz Sedat Aslan’ı tanıyoruz. Kendisinin yardım severliğini biliyoruz. Bize kimse Sedat Aslan’ı kötüleyemez. O Paylaşımları şiddetle kınıyoruz” dediler.  

SEDAT ASLAN İLE İLGİLİ OLUMSUZ PAYLAŞIMLARI LANETLİYORUZ!

İlimizin tanınmış iş insanları arasında yer alan ‘ASLAN GROUP’ Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan, depremle birlikte adını daha sık duyuran isimler arasında yer aldı. Hatay’ın hemen her noktasına içecek su yardımı başta olmak üzere gıda, giyecek gibi yardımlarda bulunarak binlerce kişinin hayır duasını alan Sedat Aslan, ihtiyaç duyulduğu her yerde bulunmaya devam edeceğini söyledi.

Hataylılar “Sedat Aslan Hatay’ımızın değerlerinden biridir. Biz kendisini ihtiyacımız olduğu en kötü durumdayken gördük. Bu vesile bir kere daha teşekkür etme fırsatı bulduğumuz için mutluyuz” dediler.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN VE MAZLUMLARIN HER DAİM YANINDA 

Depremden hemen sonra Hataylılara el uzatan ender iş insanları arasında yer alan Sedat Aslan’ı öve öve bitiremeyen Hataylılar, “Sayın Aslan ve bünyesindeki şirketlerle gurur ve onur duyuyoruz. Dün olduğu gibi bugünde yarında Sayın Aslan’ın yanımızda olduğunu ve olacağını biliyoruz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadesinde bulundular. Bilindiği üzere iş insanı Sedat Aslan depremden önce de SMA hastaları bebekler ile yakından ilgilenmiş ve birçok SMA hastası bebeğe ekonomik yardımlarda bulunmuştu. Vatandaşlar, “Sedat Aslan’ın bütün bu yönlerini bizler yakından tanıyor ve takip ediyorken, sosyal medya mecralarında sözde gazeteci bir ismin kendisiyle ilgili yayınladığı paylaşımları ciddiye almadığımız gibi şiddetle de kınıyoruz” dediler. ASLAN GROUP şirketler bünyesinde bilindiği üzere taşımacılıktan, inşaata, nakliyeye kadar birçok sektör bulunuyor. Bilindiği üzere Sedat Aslan son olarak Hatay Gönüllüler Derneğine gıda, içecek su, gıda gibi yardımlarda bulanarak Hataylılara ulaşmasını sağlamıştı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.