BİR KENTİN UMUDU İBRAHİM NACİ YAPAR: “SEVDAMIZ ANTAKYA”

BİR KENTİN UMUDU İBRAHİM NACİ YAPAR: “SEVDAMIZ ANTAKYA”

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Antakyalıların kenti ayağa kalkması yolunda en büyük umudu olarak öne çıkıyor.

Yarın gerçekleşecek olan yerel seçim sürecini en başarılı şekilde tamamlayan Yapar, bir sonraki adımında ise kentin yeniden ihyası için durmak dinlenmek bilmeden çalışmalara başlayacak. Vatandaşların umudunu boşa çıkartmamak adına inşaat mühendisi kimliğini de kullanarak daha dirençli bir şehir oluşturulması için kollarını sıvayacak olan Yapar, Antakyalılara umut aşıladı.

“SİZE HİZMET NAMUS BORCUMDUR”

Vatandaşlarla buluşma programlarında coşkuyla karşılanan Yapar, programlarda yaptığı konuşmalarda şu mesajları verdi; “Her biriniz bize emanetsiniz. Size hizmeti götürmek boynumuzun borcudur. Antakya’mızın her karışında izimiz, eserimiz ve hizmetimiz olacaktır. Antakya’mızı konuşuyoruz. Asrın felaketi depremler sonrası en çok hasar alan ilçemizi birlikte ayağa kaldırıp inşa edeceğiz. Her bir vatandaşımız, her bir üyemiz bize emanettir. Bu emanet her zaman başımızın üstünde olacaktır. Üyeliklerini gerçekleştiren kıymetli hemşehrilerimize partimize hoş geldiniz diyor, birlikte el ele omuz omuza Antakya’mızı ayağa kaldıracağız. Çünkü sevdamız Antakya ve insanımız. Hemşehrilerimizin teveccühü bizim ödülümüzdür. Antakya’mızın 95 mahallesinde girilmedik hane, sıkmadık el bırakmadık. Projelerimizi anlattık ve vatandaşımızın isteklerini dinledik. Yaparsa “İbrahim Naci Yapar” diyen hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkartmamak için, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak, kenti eserlerle donatmak için geliyoruz. Haydi Antakya vakit İbrahim Naci Yapar vakti.” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.