HATAY’IN GURURU OLDULAR

HATAY’IN GURURU OLDULAR

Türkiye Kulüplerarası Sportif Salsa Şampiyonası’ndan kupa ve madalyalarla dönen Yeşim Teker Latin Dans Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Hatay’ın gururu oldular. Yeşim Teker Latin Dans Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü ve sporcuları başarılarını Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde (HGC) düzenledikleri basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştılar. Basın toplantısında konuşan aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hatay İl Dans Temsilcisi görevlerini de yürüten Latin Dans Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Yeşim Teker, sporcularının üstün bir başarı göstererek rakiplerinin önüne geçtiklerini belirterek, “Antalya’da 11-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Sportif Salsa Şampiyonası’nın 1. Etabında sporcularımızın aldıkları 8 kupa ve 15 madalya ile yılın ilk etabına mutlu başlamanın gururu içerisindeyiz.” dedi.

Hedeflerinin Hatay’ın adını Türkiye’de daha çok duyurmak olduğunu belirten Teker, “Son 15 yıldır Hatay’ı başarıyla temsil ediyoruz ve Türkiye’nin en iyi dans okullarından biriyiz. Bunu da Türkiye Kulüplerarası Sportif Salsa Şampiyonasında aldığımız 3 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük, 2 dördüncülük, 2 beşincilik ile kanıtladık. Yönetim Kurulunda olduğum Türkiye Dans Sporları Federasyonu ile dans yarışmalarının Hatay’da da yapılması için gerekli girişimler ve çalışmalar yaptık.”“Hepimizin bildiği gibi Hatay bu sezon diğer sportif faaliyetlerde adından çokça bahsettirdi. Bunun sevincini yaşarken bizlerde Yeşim Teker Latin Dans Kulübü olarak dans alanında üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirip Hatay’ımızın spor alanında ki gurur tablosunda yerimizi almaktan onur duyuyoruz. Kulüp olarak hedefimiz, başarı potansiyelimizi her daim bir üst seviyeye çıkartarak Hatay’ı Türkiye’deki yarışmaların yanı sıra Avrupa’da ve dünya çapında yapılan dans yarışmalarında da temsil etmek. Bu uğurda ben ve öğrencilerim en yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.Antalya’da 11-12 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Kulüplerarası Sportif Salsa Şampiyonasında Minik 2B Kadın Solo dalında Öykü Aydın birinci, çocuk 2B erkek solo dalında İbrahim Danyel Günenç birinci, minik 2 duo dalında Öykü Aydın ve Beren Su Kılıç ikilisi birinci, minik 1B kadın solo dalında Meryemce Gerdan ikinci, Yıldız Genç Kadın B Solo dalında Naz Dönmez ikinci, Minik 1B Kadın Solo dalında Ecrin Yüce üçüncü, Minik 2B Kadın Solo dalında Beren Su Kılıç üçüncü, Yıldız Duo dalında Damla Ela Karabaş ve Öykü Özüdoğru ikilisi üçüncü, Yıldız Genç Erkek B Solo dalında Ege Dönmez dördüncü, Yıldız Genç Erkek B Solo dalında Hazar Alvanoğlu beşinci, Yıldız Genç Duo Kadın dalında da Nehir Akçay ve Naz Dönmez ikilisi de dördüncü oldu.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.