HATAYSPOR, EN AZ SEYİRCİLİ TAKIMLARINDAN

HATAYSPOR, EN AZ SEYİRCİLİ TAKIMLARINDAN

Süper Lig’in geride kalan ilk 8 haftası sonunda, en az taraftarı olan ve en az bilet satışı yapılan takımlar arasında Hatayspor yer alıyor. İlginç bir şekilde, 2024/25 sezonunda Türkiye liglerinde en çok seyirci çeken takım Süper Lig’den değil, 3. Lig’den Bursaspor oldu.42 bin seyirci ortalamasına ulaşan Bursaspor, Süper Lig’in devleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’u geride bırakarak zirveye yerleşti. Galatasaray 40.671, Fenerbahçe 40.331, Beşiktaş 32.093 ve Trabzonspor 26.463 seyirci ortalamasıyla Bursaspor’un ardından sıralandı.

Alt liglerde mücadele eden takımların maç başı seyirci ortalaması da dikkat çekici oldu. Amed SK (16.972) ve Kocaelispor (12.941), yüksek seyirci ortalamalarıyla birçok Süper Lig takımını geride bıraktı.Süper Lig’de ise Kayserispor (8.177), Adana Demirspor (7.977) ve Antalyaspor (7.554) gibi takımlar daha düşük seyirci ortalamalarına sahip oldu. Bu arada, aralarında Hatayspor’un da bulunduğu İstanbul takımları ağırlıklı olmak üzere 7 Süper Lig takımı ise 5 binin altında kalarak listeye giremedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.