BAŞKAN YILMAZ YEMYEŞİL ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN YILMAZ YEMYEŞİL ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya’yı sil baştan yeniden imar eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yeşiller içinde bir Antakya için durmadan çalışıyor.

Kentte tüm mahallelere eşit hizmet götüren Başkan Yılmaz, yeşil alanlarda da yenileme ve iyileştirme çalışmalarını aksatmıyor. Başkan Yılmaz’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, ilçeye bağlı Akasya, Uzunalıç, Şirince ve Kuyulu Mahalleleri’nde bulunan yeşil alanlarda revizyon çalışmaları gerçekleştirdi.

ANTAKYA’MIZI EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Kent genelinde çalışmaların aralıksız olarak süreceğini kaydeden Başkan İzzettin Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada; “Antakya’mızı enkazdan çiçek bahçesine çevirmek için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Bizler de Antakya’mız için mesai mevhumu dinlemiyoruz. Tek amacımız bin yılın afetini yaşayan kentimizi vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Antakya’mızı el birliğiyle ayağa kaldıracağız” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.