HATAYSPOR SİVASSPOR’A MAĞLUP OLDU 3-2

HATAYSPOR SİVASSPOR’A MAĞLUP OLDU 3-2

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Net Global Sivasspor’a konuk olan Atakaş Hatayspor sahadan 3-2 mağlup ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.

Ligde henüz galibiyet elde edemeyen Hatayspor’un golleri Rivas ve Calvo’dan gelirken, rakip Sivasspor’a galibiyeti getiren golleri Manaj (2) ve Samba Camara kaydetti. Sivasspor ve Hatayspor arasındaki maçta, Hatayspor maça iyi ve organize başladı. Aboubakar ile iki gol fırsatı yakalasa da bu fırsatları değerlendiremedi. Sivasspor ilerleyen dakikalarda dengeyi sağladı ve oyun dengeli bir şekilde devam etti. Hatayspor sahaya kalede Erce, savunmada Kamil, Kilama, Calvo, Cemali, orta alanda Görkem, Lamine, Pedro, kanatlarda Funsho, Rivas, forvette ise Aboubakar 11’i ile sahaya çıktı. Mehmet Türkmen’in düdüğüyle başlayan karşılaşmada ilk tehlikeli atak rakip Sivasspor’dan geldi. 20. dakikada Murat Paluli’nin sağ kanattan ortasında ceza sahasında Turgunboev topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak direğe çarparak auta gitti. 36. dakikada Uğur Çiftçi’nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top, savunmadan döndü. Ceza sahası dışında topla buluşan Murat Paluli’nin vuruşunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı. 43. dakikada Sivasspor öne geçti. Turgunboev’in sol taraftan kullandığı köşe atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Manaj’ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. 45+2. dakikada Hatayspor beraberliği sağladı. Pedro’nun pasında ceza sahasında topla buluşan Rivas, meşin yuvarlağa sert vurdu. Top, kaleci Nikolic’in sağından ağlarla buluştu: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

HATAYSPOR ÖNE GEÇSE DE SİVASSPOR MAÇI BIRAKMADI

REKLAM ALANI

Mücadelenin ikinci yarısında Hatayspr oyuna baskılı başladı. 61’de Calvo ile 2-1 öne geçen Hatayspor, Sivasspor’un oyununa cevap veremezken, art arda gelen 2 golle 3-2 geriye düştü. Son dakikalarda oyuna ortak olamayan Hatayspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 61. dakika: İkinci yarıya hızlı başlayan Hatayspor, Francisco Calvo’nun golüyle 2-1 öne geçti. 73. dakika: Sivasspor’un kazandığı penaltıyı gole çeviren Rey Manaj, maçta ikinci kez ağları havalandırarak skoru 2-2’ye getirdi. 79. dakika: Sivasspor’da Samba Camara, attığı golle takımını bir kez daha öne geçirdi ve skor 3-2 oldu. Hatayspor, bu sonuçla 8 maç sonunda 3 puanla 18. sırada yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.