ACILARIMIZI FİLMLE DEĞİL, SAMİMİ KALPLERLE DİNDİRİN!

ACILARIMIZI FİLMLE DEĞİL, SAMİMİ KALPLERLE DİNDİRİN!

CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin üzerinden geçen uzun zamanın ardından Antakya İlçesi’ne bağlı Akevler Mahallesi’nde yapılan enkaz kaldırma çalışmaları sırasında çıkan ceset sonrasında sosyal medya hesabından açıklama gerçekleştirdi.

6 Şubat’ta meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin üzerinden 10 ay geçmesine rağmen Antakya İlçesi’ne bağlı Akevler Mahallesi’nde gerçekleştirilen enkaz kaldırma çalışmaları sırasında çıkarılan ceset sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veren CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, “Depremden üzerinden 10 ay geçmesine rağmen Antakya’da Akevler mahallesinde enkazdan bir ceset çıkarıldı. Bu acı tablo ‘Akevler Mahallesi’nde enkaz kaldırma çalışmasında depremin 275’inci gününde ceset çıktı.’ haberi ile yayımlanıyor. Utanç tablosu bu. Tarihin ağladığı yıkıcı, ölümcül olan depremler, bu coğrafyanın topraklarını acıyla yoğurdu. Bereketiyle, güzelliğiyle anılan bu topraklar türlü acı hikayeleriyle anılır oldu. Akıtılan gözyaşları, yaşanan acılar karşında aciz ve kifayetsiz. Gözyaşları bile kendi acılarına ağlıyor, kendi acılarını dindiremiyor. Hala hükümetin iş yapıyor gibi gözükerek, bir şey yapmıyor olmasına isyan ediyorum! Bizim acılarımızı filmle değil, samimi kalplerle dindirin!” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.