HATAYSPOR’DA 9 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILDI

HATAYSPOR’DA 9 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Hatayspor kadrosunda yer alan 9 futbolcu yeni sezonda takımda yer almayacak. Bordo-beyazlı ekipten ayrılan futbolcular şunlar:

Lamkel Ze: Hatayspor, Kamerunlu yıldızın sözleşmesini Temmuz ayı başında karşılıklı anlaşarak feshetti. Kulüpten yapılan açıklamada, Lamkel Ze’nin 2023-2024 sezonunda 2 yıllık mukavele ile takıma katıldığı hatırlatıldı. Sezonun 2. yarısında oyuncunun Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Metz’e kiralandığının belirtildiği açıklamada, “Oyuncumuz Didier Lamkel Ze’nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir,” denildi. Sol kanat oyuncusu olan Lamkel Ze, Hatayspor’da başarılı maçlar çıkartmıştı ve daha önce Chamois Niort, Royal Antwerp, FC Metz, KV Kortrijk gibi takımlarda forma giymişti.

Rayane Aabid: Hatayspor’un Fas asıllı futbolcusu, 4 sezon önce takıma geldi. 2 sezon top koşturdu, 1 sezon başka takımlara gittikten sonra geçen sezon yeniden Bordo-beyazlı ekibe döndü, ancak fazla oynama şansı bulamadı. Türkiye 1. Ligi’ne transfer oldu.

REKLAM ALANI

Ömer Faruk Beyaz: Fenerbahçe’den Stuttgart’a gitti, orada istediği ortamı bulamayınca teknik direktör Volkan Demirel’in girişimi ile Hatayspor’a kiralık olarak getirildi. Çok teknik bir futbolcu olmasına rağmen istikrarlı olamayan, güzel pozisyonların sonunu getiremeyen bir oyuncu olarak fazla forma şansı buldu ama bunu değerlendiremedi. Kiralık olarak geldiği Hatayspor’dan ayrıldı.

Dadashov: Azerbaycan Grasshoppers takımından Hatayspor’a kiralık olarak transfer edilen Dadashov, sezon içinde Hatayspor formasıyla 6 gol attı. Sezon sonunda takımına geri döndü.

Doğukan Sinik: Ara transfer döneminde Hull City’den Hatayspor’a geldi. Sivasspor maçında tek gol kaydetti, ancak sakatlıklar ve istikrarsızlık nedeniyle beklenen katkıyı sunamadı. Top tekniği mükemmel ve dar alanda çabuk olmasına rağmen sonunu getiremeyen bir oyuncu olarak dikkat çekti.

Halil Dervişoğlu: Ara transfer döneminde Galatasaray’dan alındı. Bordo-beyazlı forma altında en fazla forma şansı bulan futbolculardan biri olmasına rağmen santrfor mevkiinde tek gol bile kaydedemedi. Takımına geri döndü.

Engincan Aksoy: Hatayspor’a İstanbul’dan geldi ve altyapıda bir süre oynadı. Sol bek mevkiinde genç bir yetenek olarak forma şansı buldu ancak bunu değerlendiremedi. Sakaryaspor’a transfer oldu.

Maksimoviç: Hatayspor’a kiralık olarak geldi. Stoper mevkiinde zaman zaman iyi maçlar çıkarsa da Bordo-beyazlı ekibin aradığı defans oyuncusu olamadı ve takımına geri döndü.

Rivas: Hatayspor’da yıldızı parlayan bir futbolcu olarak başarılı maçlar çıkardı. Süper Lig’de 3 büyüklerin dikkatini çekti ve Beşiktaş’tan transfer teklifi aldı. Sezon sonuna doğru 40.000 Euro alacağı ödenmeyince UEFA’ya başvurarak sözleşmesini feshetti ve serbest kalmak istediğini belirtti. Dosya incelemesi devam ederken, serbest statüde bulunuyor. Yeniden anlaşma zemini aranıyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.