YANLIŞ BİNAYI YIKTILAR

YANLIŞ BİNAYI YIKTILAR

Hatay’da 1 yıldır süren ve çeşitli sorunlara yol açan yıkım işleri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.Son olay Antakya ilçesine bağlı Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yıkım ekipleri, yanlış binada yıkım işlemine başladı, ancak yanlışın farkına vardıklarında özür dilemek yerine yanlışı sürdürdü. Yanlış binanın yıkıldığının fark edilmesinin ardından ekipler, az hasarlı bina orta hasar oldu. Bunu da yıkacağız diyerek kabahatlerinin daha büyüğünü işlediler. 6 Şubat deprem felaketi ile dünyaları yıkılan Hataylılara bir işkence daha çektiren yıkım ekipleri, onlarca kişiye iş kapısı olmayı bekleyen işletmeyi de iş umudu bekleyen Hataylıları da mağdur etti.
SAĞLAM KALAN TEK BİNAYA DA ZARAR VERDİLER
Asrın felaketini en acı biçimde yaşayan şehrimizde yıkım ekiplerinin sorumsuzca davranışlarda bulunmaları depremzede vatandaşları derinden üzmeye devam ediyor. Atatürk caddesinde bulunan Mahfel Sosyal Tesislerinin hafif hasarlı raporu bulunmasına rağmen iş bilmez yıkım ekiplerinin sorumsuzca bir tavır ile yıkım girişimleri işyerlerini yeniden açma hazırlığında bulunan esnaf için büyük üzüntü yarattı.
İŞLETMELERİN ZARARI BÜYÜK
Bir an önce işyerlerini yeniden faaliyete geçirerek istihdam üretme derdinde olan binadaki işletme sahipleri, gerçekleşen ihmal ile adeta yıkıldı. Yaşanan yanlışlığın özrünün olamayacağını belirten işletmeciler, yaşadıkları şaşkınlık neticesinde olayın sorumluları için suç duyurusunda bulunmak adına soluğu emniyette aldı. Talihsiz olay yaşamanın derin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyleyen Mahfel Sosyal Tesislerinde bulunan işyeri sahipleri tam bir sorumsuzluk örneği olan olay ile ilgisi olan şahıslar hakkında şikayetçi olduklarını belirterek konunun peşini bırakmayacaklarını ifade ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.