HATAYSPORLU FUTBOLCULAR TARAFTARLA BULUŞTU

HATAYSPORLU FUTBOLCULAR TARAFTARLA BULUŞTU
  • 17.11.2024 02:54 | Güncellenme: 04.07.2025 17:03
  • 0
  • 1
  • A+
    A-

Hatayspor, milli maç arasında Hataystore mağazası açılışı için geldiği Antakya’da binlerce taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı.

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yanı sıra mağaza açılışında futbolcular Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Selimcan Temel, Cengiz Demir, Kerim Alıcı, Görkem Sağlam, Abdulkadir Parmak, Burak Yılmaz, Oğuzhan Matur, Cemali Sertel, Carlos Strandberg, Lamine Diack, Bilal Boutobba, Jonathan Okoronkwo, Joelson Fernandes, Rui Pedro da yer aldı. Antakya’da bulunan Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı’nda açılan Hataystore mağazası açılışında taraftarlar Hatayspor’u meşaleler ve marşlarla karşıladı.

RIZA ÇALIMBAY SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİ İNCELEDİ

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolcularla birlikte Hatay Store mağazasını gezerek ürünleri yakından inceledi. Ardından futbolcular taraftarlarla bir araya gelerek forma imzaladılar. Hataysporlu taraftarlar takım kaptanları Kamil Ahmet Çörekçi ve Erce Kardeşler’e yoğun ilgi gösterdi. Hayranı oldukları futbolculardan imza alabilmek ve fotoğraf çekilebilmek için adeta izdiham yaratan taraftarlarla bol bol fotoğraf çektiren futbolcular, ardından takım otobüsüne binerek Mersin’e döndü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ