İBRAHİM GÜZEL, DEFNE ÇİRKİN

İBRAHİM GÜZEL, DEFNE ÇİRKİN

Defne Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana ilçeye hizmet etmeyi unutan Belediye Başkanı İbrahim Güzel, esnafın içine çıkacak yüzü dahi bulamıyor.  CHP’den herhangi bir adayın seçilmesi kesin ola ilçede kek başkanlık yapan İbrahim Güzel, vatandaşın sesine de kulak vermiyor. Yolların durumunun içler acısı olduğu Defne’de turizm durma noktasına geldi. Açılışlara katılmaktan, etrafında belli başlı kişilerden başkası görünmeyen İbrahim Güzel, çantada keklik olarak gördüğü Defne’yi kötü görüntüye mahkum bırakıyor. Çöp toplama ve yol gibi asli hizmetlerin dahi yapılamadığı Defne eski cazibesini kaybediyor.

DEFNE KAN KAYBEDİYOR, İBRAHİM GÜZEL İZLİYOR

Özellikle son 2 dönemdir hizmet üretilmeyen Defne’de kan kaybı sürerken, bir avuç belli insan kan kaybını ellerinde kadehlerle izlemekle yetiniyor. Defne’ye sadece zarar veren İbrahim Güzel, bir önceki dönemde başkan yardımcısı iken, aday olduğu seçimde bir önceki dönemin kayıp olduğunu belirtmişti. Ne var ki kendisinin de başkan yardımcısı olduğu bu dönemdeki kayıpta payının olduğunu unutan Güzel’in başkanlık dönemi ise bir önceki İbrahim Yaman’ı aratır oldu. İbrahim Yaman’ın dahi hiç olmazsa asli hizmetleri sürdürdüğü Defne, günümüzde asli hizmetlerin dahi aksadığı bir Defne görünümü aldı. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Defne halkını kötü kokuya mahkum etmesine ses çıkaramayan İbrahim Güzel, memnun etmek için oylarını aldığı Defne halkını mağdur etmekten başka hiçbir iş yapamadı.

MECLİSLER RİNGLERİ ARATMIYOR

Her belediye meclisinde tansiyonun yükseldiği Defne’de meclis üyeleri, hizmetsizlikten yakınırken İbrahim Güzel’in, sürekli koronavirüsü ve eften püften bahaneleri öne sürmesi gerginliği tırmandırıyor. Tüm meclis üyelerinin yoğun eleştirilerini alan Güzel, mecliste adeta 3 maymunu oynuyor. Defne’yi çaresizliğe mahkum eden İbrahim Güzel’e Defne halkından muhalif sesler giderek artıyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.