HATAYSPOR KRİTİK VİRAJDA

HATAYSPOR KRİTİK VİRAJDA

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında bugün Mersin’de Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek.  

13 Ocak Cumartesi günü (bugün) Mersin Stadı’nda Pendikspor’u konuk edecek Hatayspor, Yenişehir ilçesindeki Macit Özcan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki idmanda, Gaziantep FK maçında ilk 11 oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular saha çalışması gerçekleştirdi. İdmanda, futbolcular pas ve dar alan çalışması da yaptı.

PENDİK DÜŞME HATTINDA YER ALIYOR

Hatayspor’un konuk edeceği Pendikspor, ligde düşme hattının dibinde yer alıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı 5-1 kazanan Hatayspor, o maçın rüzgarını da arkasına alarak ligde önemli maçlarda puanlar almayı başardı. İlk maçın rövanşı niteliğindeki karşılaşma öncesinde de Hatayspor’da eksiklerin takıma dönmesi sevinç yaratırken, takımın son haftalardaki formsuz durumu ise taraftarları tedirgin ediyor. Pendikspor’u çıkış maçı olarak belirleyen Hatayspor’un ofansif bir kadroyla sahada yer alarak maçı ilk yarıdan koparmayı hedefliyor.

Hatayspor’un Pendikspor’u ağırlayacağı karşılaşma bugün saat 13.30’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Bein Sports’tan naklen yayınlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.