HAZEK’TEN KAYMAKAM SERT’E ZİYARET

HAZEK’TEN KAYMAKAM SERT’E ZİYARET

Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK), Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert’i ziyaret etti.

Kaymakam Sert, kadınların iş hayatına atılmalarına yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yöneticilerini makamında kabul ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen “Anadoludakiler” projesinin tanıtım programında Zeytin Diyarı Altınözü ilçesini ve Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni temsil eden Süheyla Hocaoğlu, Ayşe Yavuz ve Aile Destek Merkezi Sorumlusu Cevahir Sever, Kaymakam Sert’i makamında ziyaret etti.

REKLAM ALANI

Kaymakam Sert, kabulde yaptığı konuşmada “Kadınlarımızın eğitimi, iş hayatına atılmaları ve kadın kooperatifçiliğin gelişmesine yönelik çalışmalara liderlik eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bu projeleri himaye eden Değerli Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye, Altınözü ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.