TESK BAŞKANI PALANDÖKEN HATAY’DA

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN HATAY’DA

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, özel davet üzerine geldiği Hatay’da krallar gibi karşılandı.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün davetiyle geldiği Hatay’da HESOB’u ziyaret etti. Burada Palandöken’i Teksöz’ün yanı sıra HESOB Başkanvekili Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz ve Antakya Ticaert ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin karşıladı. Palandöken’e Genel Başkan Vekilleri Burhan Aksak ve Fevzi Apaydın da eşlik etti.

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Palandöken Hatay temasları kapsamında 35. Ahilik Haftası kutlamalarına da katıldı. HESOB ziyaretinde ayrıca Hataylı esnaf ve sanatkarların sorunları, istek ve talepleri de Palandöken’e iletildi. Başkan Teksöz, Hatay’a teşriflerinden dolayı Palandöken ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Palandöken’e ahilik kaftanı da giydirildi.

PALANDÖKEN’DEN HATAY’A ÖVGÜ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, ziyaret için geldiği medeniyetler şehri Hatay’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Geçtiğimiz yılın ahisinin de seçildiği Hatay’ın medeniyetlere ve unutulmaya yüz tutmuş çok sayıda zanaatkara ev sahipliği yaptığını belirten Palandöken tüm Hataylılara teşekkürlerini sundu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.