BELEN PROTOKOLÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BELEN PROTOKOLÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkan Vekili Cengiz Saklar ve Belen İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ile birlikte, Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu öğrencilerine ziyarette bulundular.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Müdürlüğü’nü başarıyla yürüten eğitimin önemli değerlerinden Mehmet Dönmez ve okul yönetimi tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Belen protokolü, öğrencilerin ilk günü heyecanına ortak oldular. Okulu gezen Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Cengiz Saklar ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu’nda öğrencilere yönelik verimli çalışmaların, proje ve etkinliklerin veliler tarafından da takdirle karşılandığına vurgu yaptılar. Öğrencilerin ilk günü heyecanına ortak olan protokol, çeşitli hediyeler dağıtarak başarı dileğinde bulundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.