Güler “Her branşta yıldız sporcular yetiştireceğiz”

Amatör Kulüpleri Sonuna Kadar Destekleyecek

Güler “Her branşta yıldız sporcular yetiştireceğiz”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler  ve beraberindeki heyet Amatör Spor kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.  Güler, amatör spor kulüplerinin de  Hatay gibi kaderlerine terk edildiğini,  bu makûs talihin 31 Mart’ta değişeceğini  belirtti.’Hatay için Milat olacak 31 Mart tarihine her gün biraz daha yaklaşıyoruz bu da bize ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk veriyor’  sözlerile konuşmasına başlayan İbrahim Güler,  Amatör Spor kulüpleri Federasyonu’nu ziyaretinde ‘’81 il içinde kendine özgü bir şehirde yaşıyoruz. Spor ve sporcularımız da Hatay’ın sosyal  renklerinden bir tanesi. Sporcularımızın ihtiyaçlarının giderilmesi, daha sağlıklı koşullarda müsabakalar yapabilmeleri çok önem taşıyor. Spor konusunda birçok noktada ne yazık ki istediğimiz yerde değiliz’’ dedi.İbrahim Güler  büyükşehir yasası hizmet  açısından çok  önemli bir fırsat olduğunu belirtti: ” Ne yazık ki Hatay’da bunu yapabilecek bir irade, bir yönetim oluşamadı.  Bu nedenle STK’ lar, Amatör Spor kulüpleri,  kültürel ve  sosyal faaliyet yürüten dernekler  mağduriyet yaşıyorlar.  ” Ancak bunun değişeceğini kaydeden Cumhur İttifakı HBB Adayı İbrahim Güler, ‘bizim Hatay’da toplumun tüm dinamiklerinin dahil olduğu bir yönetime ihtiyacımız var.’ açıklamasında bulundu.Güler ‘’Sürekli olarak  ‘engelliyorlar’ türküsünü  söyleyen  Lütfü Savaş’a mecliste  elle tutulur  projelerin tamamında onay verdik, ret verdiklerimiz de  proje dışındaki çalışmalardı. Ancak tüm bunlara rağmen o şikayet  ve mazeret üreterek 5 yıl hiçbir hizmet yapmadan boşa tüketti’  dedi.

AMATÖR KULÜPLER DE BİZİMLE ŞAHA KALKACAKBüyükşehir Başkan adayı  Güler, ‘Amatör kulüplere hizmetler,  tamamen  Lütfü Savaş’a yakınlık ve uzaklık ile alakalı olarak gerçekleşiyor. Samimi  iseniz ilişkileriniz iyi ise, destek görebilirsiniz. İlişkileriniz kötü ise ne kadar başarılı bir kulüp olursa olsun ne yazık ki destek göremiyorsunuz.  Biz göreve geldiğimizde inşallah amatör kulüplerimiz de Hatay gibi şaha kalkacak. Diyalog odaklı  değil hizmet odaklı çalışacağız.ANTAKYA VE İSKENDERUN’A  FUTBOL SAHALARI  GELİYOR Şehrin çalışmalarında günü birlik hareket edildiğine dikkati  çeken Güler; ‘ Antakya’ya  iki adet futbol sahası,  İskenderun’da  iki  Futbol  Sahası ve yüzme havuzları projemiz var. Yerlerini  acil ihtiyaç noktalarına göre birlikte belirleyeceğiz. Ben inanıyorum ki yerel  belediye hizmetleri eğer hükümet desteği ile birleşirse mükemmel  projeleri hayata geçirebiliriz’ dedi.Spor faaliyetlerinde sporcularımızın, gidiş gelişleri ve konaklamaları ile alakalı onlara sahip çıkacağız. Siz bize inanın güvenin daima yanınızda sizlerle birlikte hareket edeceğiz bu konuda size söz veriyorum’  şeklinde konuşmasına son verdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.