HER ŞEY KONTROL ALTINDA

HER ŞEY KONTROL ALTINDA

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, tüm dünyayı sarar coronovirüs ve Türkiye’nin aldığı sağlık, sosyal ve ekonomik tedbirleri değerlendirdi. Başkan Yeloğlu, “Her şey kontrol altında.”dedi. AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomik tedbirler paketinin, hem üretene, hem çalışana kısaca tüm ülkeye nefes aldıracağını söyledi. Yeloğlu, “Koronavirüs, tüm dünyada yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Ülkemiz bu süreci Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde başarıyla yönetiyor. Halkımız rahat olsun, arkamızda bunun gibi binlerce kriz yönetmiş Sayın Cumhurbaşkanımız var. Sağlığı çok iyi bilen, sahadan gelmiş, Sağlık Bakanımız var. Tüm vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsin ki, sağlık, ekonomi, sosyal alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda her şey kontrol altında. Sağlık Bakanlığımız 14 kuralını mutlaka uygulayalım. Mümkün olduğunca evimizden çıkmayalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Özellikle sosyal medyada yapılan kara propagandaya itibar etmeyelim. Yetkililerin açıklamalarını dikkatle takip edelim.”dedi.
BİZ KORONA İLE CHP BİZİMLE MÜCADELE EDİYOR
AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, konuşmasını sonunda muhalefeti özellikle de CHP’yi eleştirerek, “Biz, tüm birimlerimizle  koronavirüs ile mücadele ederken, CHP’de ne yazık ki bizimle mücadele ediyor. Halkımız kimin ne iş yaptığını çok iyi biliyor.” Şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.