HESOB’a Ziyaret

HESOB Başkanı tarafından çok samimi şekilde karşılanan heyet ve Teksöz arasında meslek lisesi öğrencilerinin işletmelerde staj ve beceri eğitimi uygulamalarında karşılaştıkları eğitim ve mesleki sorunlar konuşuldu. A

HESOB’a Ziyaret

HESOB’a Ziyaret

Mesleki eğitimin Antakya’da güçlendirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla Hatay Erol Bilecik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  ailesi HESOB Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ü ziyaret etti.Yapılan bu ziyarete Okul Müdürü Ömer Levent SEKBAN ve alan şefleri katıldı. HESOB Başkanı tarafından çok samimi şekilde karşılanan heyet ve Teksöz arasında meslek lisesi öğrencilerinin işletmelerde staj ve beceri eğitimi  uygulamalarında karşılaştıkları eğitim ve mesleki sorunlar konuşuldu. Ayrıca meslek lisesinde alanı olan oda başkanlarının da ziyaret edilmesine karar verildi. İhtiyacı olan ailelere okulun imkanları nispetinde  yardım kampanyası mahiyetinde olan “Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor” projesi tanıtıldı. Devam eden bu kampanyanın örnek olması ve teşvik edilmesi amacıyla basından da duyurulması uygun görüldü.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.