HOROZ: HATAY’IMIZIN KADERİ DEĞİŞECEK

HOROZ: HATAY’IMIZIN KADERİ DEĞİŞECEK

Hatay Sanayici ve İşinsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Ahmet Horoz, Amanos Tüneli Projesinin Hatay’ın kaderini değiştireceğini ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Projenin tüm bölgeye can vereceğine dikkat çeken HASİAD Başkanı Horoz, 6 Şubat tarihinde yaşanan ve büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ın hizmet beklediğini ifade etti. HASİAD Başkanı Horoz, yaptığı açıklamada “Hatay’ımızın çılgın projesi Amanos Tüneli sonunda ihale edildi. Bir İş insanı ve HASİAD Başkanı olarak yıllardır büyük mücadelesini verdiğimiz bu dev eser için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu beye ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada bir hususu dile getirmeliyim, bu projede eski-yeni herkesin çok büyük emeği ve katkısı var. Sağ olsunlar. Ancak bu proje ihaleye çıkmazsa istifa ederim diyen milletvekili Hüseyin Yayman’a ayrıca teşekkür ederim. Marifet iltifata tabidir. Yayman bu konuyu daima gündemde tuttu ve unutulmasına izin vermedi.

TÜM BÖLGEYE CAN VERECEK

Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Şanlıurfa ve bölgenin diğer illerinin heyecanla beklediği ve bu illerimizi İskenderun Körfezi’ne bağlayacaktır. Hassa’ya yapılacak OSB çok büyük istihdam sağlayacak ve sadece şehrimizin değil bölgemizin kaderini değiştirecek. Dörtyol-Hassa Demir yolu ve Otoyolu Projesi ihalesi gerçekleştirilmesi iş dünyasını sevince boğmuştur. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sırada Belen otobanı vardır. Hatay halkı bu projeyi de dört gözle beklemektedir. Bakalım bu defa hangi siyasetçi istifa etme cesareti gösterecek. Depremzede Hatay hizmet istiyor” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.