VAKIF KİRALARINA YAPILAN ZAM ORANI KABUL EDİLEMEZ!

VAKIF KİRALARINA YAPILAN ZAM ORANI KABUL EDİLEMEZ!

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya’da Köprübaşı Meydanı ve civarında Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait işyerlerinde faaliyetlerini sürdüren işyeri kiracılarını ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan işyerlerine 2023 Yılı için yüzde 100 ve üzeri zam yapılmasına tepki gösteren kiracıları ziyaret ederek sorunlarını dinlemek üzere ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarete Köprü-Der önceki dönem başkanı Mete Güneşer, Hatay Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Ganim Kıt, önceki dönem Defne Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Nurlu katılım gösterdi.

EMLAK ARTIŞLARINA YÜZDE 25, VAKIF İŞYERLERİNE YÜZDE 100!

Gerçekleştirilen toplantıda işyeri kiracılarının sorunlarını dinledikten sonra açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “Türkiye’de ve Hatay’da yaşanan ekonomik sorunların olduğu bir dönemde Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu bu fahiş artışı kesinlikle kabul etmiyoruz. Hükümet tarafından konutlarda oturan vatandaşların kira artış oranını yüzde 25 olarak belirlerken, memleketine istihdam sağlayan, ülkesine vergi veren, ekonominin darda kalmaması için ülkesine vergisini zamanında ödeyerek sıcak para akışını sağlayan Hatay esnafına ise Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yüzde 100 ile 130 oranında zam yapıyor. Bu zam oranı kabul edilemez bir durumdur. Vakıflar Genel Müdürü ile bu konuyu telefonla görüştüm ve ayrıca bu sorunu TBMM’de gündeme getireceğim. Başta memleketimiz olmak üzere ülkemizin dört bir yanında esnafın yaşadığı sosyal ve ekonomik sorunları inşallah Millet İttifakı iktidarında tümden yok edeceğiz. Her zaman Hatay halkının ve esnafının haklı taleplerini mecliste dile getirerek, hak ettiği hizmeti almasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını çözmek için Geliyor Gelmekte Olan.” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.