HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz Ramazan ayı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında; “Özlemini çektiğimiz o mübarek günlere kavuşmanın sevinciyle 11 ayın Sultanına hoş geldin ya Şehri Ramazan diyorum.

Arifesinde bulunduğumuz mübarek günlerde toplum hayatımızda huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşanmasını diliyor milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların özveriyle korunduğu 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Halkımızı birbirine bağlayan af, mağfiret ve bereket saçan müstesna bir ay olma özelliğini taşıyan Ramazan ayına tüm İslam alemi olarak kavuşmuş bulunmaktayız. Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurduğu üzere ‘’Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur.’’ Bu vesile ile haset fitne ve düşmanlığın dünyamız üzerinden çekilip gitmesini yerini kardeşlik barış ve huzura bırakmasını dilerim. Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur diye müjdelenen Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu sizlerle paylaşarak İbadetlerinizin ve dualarınızın kabulünü alemlerin Rabbi olan Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile başta kıymetli şoför kardeşlerim ve ağabeylerim olmak üzere tüm hemşerilerimizin Ramazan ayınızı kutlar, hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlarım” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.