HBB AMATÖR VEKİL VE İL BAŞKANININ OYUNCAĞI OLAMAZ

HBB AMATÖR VEKİL VE İL BAŞKANININ OYUNCAĞI OLAMAZ

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un yerel seçimler öncesinde CHP’nin HBB adayının Lütfü Savaş olduğu yalanını basın mensuplarına bilerek duyurma amatörlüğü CHP il teşkilatının itibarına gölge düşürdü.
Güzelmansur’un bayram çocuğu gibi erken davranarak bazı yerel gazetecileri arayarak Lütfü Savaş’ın CHP’nin adayı olduğu, bu kararın da yakın zamanda açıklanacağını söylediği öğrenildi. Bu iddia üzerine CHP ve HBB’nin itibarına gölge düşüren Mehmet Güzelmansur’un amatör kurgusu aklı başında yayın kuruluşu olan Hatay Meş’ale Gazetesi’nin dikkati ile boşa düştü.
CHP GENEL MERKEZİ HATAY ÜZERİNDE İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR
Kamuoyunu meşgul eden iddianın basın kuruluşları tarafından paylaşılmasının ardından gazetemizin kulis araştırmaları neticesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yerel seçimlerinde adayının Lütfü Savaş olduğu iddiası çürütüldü. CHP Genel Merkezi’nin özel önem verdiği Hatay için çok ince eleyip sık dokuduğu, bu sebeple de adayının en son sıralarda açıklanacağı, kente değer katacak isimler arasında yapılacak değerlendirmelerin ardından adayın açıklanacağı öğrenildi. Gerçeğin ortaya çıkartılmasının ardından Mehmet Güzelmansur’un amatörlüğünün yanı sıra CHP İl Teşkilatının da bu oyunun neresinde olduğu sorusu akıllara geldi.
CHP İL TEŞKİLATI GENEL MERKEZDEN KOPUK MU?
CHP’nin başarısız ve koltuk sevdalısı İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin CHP Genel merkezindeki gündemden uzak olduğunun da ortaya çıkmasının ardından İl Başkanı Tiryaki’nin bu oyunun neresinde olduğu da merak ediliyor. CHP Milletvekilinin bu tür kesin bir ifadeyi kendi yanından duyuramayacağı, İl Teşkilatının bu açıklamadan habersiz olamayacağı bilinirken Tiryaki’nin başarısızlığı bir kez daha gün yüzüne çıktı.
Bu kirli iddiayı ortaya atan Mehmet Güzelmansur’un ve İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin Lütfü Savaş’ın aday gösterilmesi için uğraşmakla neyi amaçladıkları ve ne gibi bir çıkarlarının olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.