İHH’NİN “SEVGİ ÖĞÜNÜ” PROJESİYLE SURİYE’DEKİ 10 BİN ÖĞRENCİYE YEMEK İKRAM EDİLİYOR

İHH’NİN “SEVGİ ÖĞÜNÜ” PROJESİYLE SURİYE’DEKİ 10 BİN ÖĞRENCİYE YEMEK İKRAM EDİLİYOR
  • 12.02.2021 14:52 | Güncellenme: 05.07.2025 17:31
  • 0
  • 4
  • A+
    A-

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan “Sevgi Öğünü” projesi kapsamında, Suriye’deki ihtiyaç sahibi 10 bin öğrenciye yemek ikram ediliyor.

İHH Suriye Çalışmaları Eğitim Koordinatörü Sebahattin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, projenin eğitim yılının sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Projeyle, Suriye’nin kuzeyindeki bölgelerde bulunan okullarda eğitim gören öğrencilere yemek imkanı sağlandığını anlatan Aydın, şunları kaydetti:

“Bu proje kapsamında 10 bin savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim gördükleri okullarında haftanın 4 günü yemek ikram ediliyor. Öğrencilere dağıtılabilmesi için beslenme uzmanları tarafından hazırlanan menülerde lahmacun, sandviç, galeta, falafel, kek, ayran ve meyve suyu gibi çeşitli besinler bulunuyor. Suriye’nin kuzeyindeki İdlib, Afrin, El Bab, Cerablus, Tel Abyad ve Rasulayn bölgeleri başta olmak üzere birçok sahada ikramlarımız sürüyor.”(AA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ