YILMAZ AİLESİ BERK’İN NİŞANINDA BULUŞTU

YILMAZ AİLESİ BERK’İN NİŞANINDA BULUŞTU

Kardeş gazetemiz Hatay’ın en değerli basın yayın organlarından olan Hatay Expres Gazetesi’nin imtiyaz sahibi duayen gazeteci Bostan Yılmaz’ın oğlu başarılı avukat Berk Yılmaz evlilik yolunda ilk adımı attı.
Hatay’ın en başarılı hukukçularından olan ve adından başarılarıyla söz ettiren genç Avukat Berk Yılmaz’ın nişan töreninde değerli kalem Bostan Yılmaz, Hatay’da uzun zamandan bu yana sağlık camiasına emek veren değerli eşi Arzu Yılmaz, geleceğin başarılı hukukçularından biri olacağına kesin gözle bakılan Abdurrahman Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Yılmaz ailesi ve güzeller güzeli gelin hanımın aile mensupları katılım gösterdi.

GENÇ ÇİFT ALKIŞLARLA KARŞILANDI
Gece boyunca gözlerin üzerlerinde olduğu genç çift nişan merasiminin olduğu salona alkışlar eşliğinde geldi. Katılımcıların alkışları gözyaşlarına karışırken, genç çift göz kamaştırdı. Aile arasında düzenlenen törenle güzeler güzeli nişanlısı ile yüzükleri takarak mutluluğa evet diyen Berk Yılmaz, iş hayatındaki başarısını aile hayatında perçinledi. Hatay’ın basın sektörüne yön veren yazılarıyla gündem belirleyen yayın kuruluşu olan Hatay Expres Gazetesi’nin imtiyaz sahibi duayen gazeteci Bostan Yılmaz ve değerli eşi Arzu Yılmaz’ın duygularına hakim olamadıkları gecede genç çift yüzüklerin takılmasının ardından tebrikleri kabul etti. Çekilan hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirilen nişan merasimi ile genç avukat Berk Yılmaz evlilik yolunda ilk ve en önemli adımı da atmış oldu.
Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi yayın ailesi olarak avukatlık mesleğinde elde ettiği başarılarla Hatay kamuoyunun takdirini kazanan başarılı isim Berk Yılmaz ve değerli nişanlısını mutluluk yolunda attıkları değerli adımları vesilesiyle kutluyor, başta kardeş yayın kuruluşumuz Hatay Expres Gazetesi’nin imtiyaz sahibi değerli gazeteci Bostan Yılmaz olmak üzere tüm Yılmaz ailesine mutluluklar diliyoruz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.