A.HATAYSPOR’DAN ERKEN FİNAL

A.HATAYSPOR’DAN ERKEN FİNAL

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahasında ağırladığı Antalyaspor’a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Hatayspor, zorlu karşılaşmaya kalede Munir, savunmada Sadık, Falette, Fatih, Adekugbe, orta alanda Dylan, Onur, Ribeiro, kanatlarda El Kaabi ve Kahraba, forvette ise Mame Diouf, rakip Antalyaspor ise Diogo, Floranus, Haji, Milosevic, Güray, Poli, Ghacha, Gökdeniz, D. Nelik, Hakan (K), Veysel 11’i ile sahaya çıktı. 14. dakikada Kahraba’nın ortasında karambolde El Kaabi, ardından da Diouf ve Onur’un şutları defanstan döndü ve auta çıktı. 20. dakikada kullanılan köşe vuruşunda kaleci Munir topu yumruklayarak uzaklaştırdı, sağ tarafa açılan topa Ghacha’nın ortasında savunmadan seken top Hakan Özmert’in önünde kaldı. Hakan’ın kaleci Munir ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda Munir gole izin vermedi. 39’da Adekugbe’nin topuyla hareketlenen Kahraba ceza sahasına çevirdi. Louis’in şutu defanstan döndü. 40’da Güray Gacha ile tek paslarla ceza sahasına girdi. Pasını Gökdeniz’e aktardı. Gökdeniz’in şutu Munir’de kaldı. 47’de Fatih Kuruçuk kırmzı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıya Antalya ekibi baskılı başladı. 49’da Güray’ın pasında kaleyi karşısına alan Gacha’nın şutu az farkla auta çıktı. 62’de Gacha ile yüklenen Antalyaspor atağında Munir uzandı ve parmaklarının ucuyla topu auta attı. 78’de Hatayspor atağında El Kaabi’nin şutunu defans engelledi. Dönen topta Doğukan Sinik Hatayspor kalesinde etkili oldu. Şutunu Munir çıkardı. 82’de Ndao ile Antalya ekibi 1-0 öne geçti. Güray’ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Alessane Ndao’nun şutu Adekugbe’ye çarparak ağlarla buluştu. 87’de Hadji Wright durumu 2-0 yaptı. Fredy’nin pasında kaleciyle başbaşa kalan Wright, topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı. Bu golün ardından maç Antalyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla Hatayspor kupaya veda etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.