HATAY LEZZETLERİ BAŞKENTLİLERLE BULUŞUYOR

HATAY LEZZETLERİ BAŞKENTLİLERLE BULUŞUYOR

Gastronomi kenti Hatay’ın damak çatlatan lezzetleri ve binlerce yıllık kültürü Ankara’da 4 gün boyunca sürecek muhteşem bir organizasyonla tanıtılacak.

Birbirinden lezzetli yemekleri, binlerce yıldır süregelen çok kültürlü yapısı ile tam bir mozaik kent olan Hatay, 25-29 Mart tarihlerinde Ankara Altınpark’ta tanıtılacak. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı ve Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği işbirliğiyle gerçekleşecek etkinliğe Ankara’dan ve yurdun dört bir yanından binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

ETKİNLİK 4 GÜN SÜRECEK

Oldukça renkli geçece olan program 4 gün boyunca Ankaralıların hizmetinde olacak. Hatay’ın kültürünün farklı ögelerinin gün gün tanıtılacağı etkinliklerde Hatay’dan giden işletmeler de hazırladıkları ürünleri vatandaşların hizmetine sunabilecek. Samandağ’ın 700’den fazla yemek çeşidinden pek çoğunun sergileneceği organizasyon 4 gün boyunca açık olacak. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.