İL MÜDÜRÜ TÜYSÜZ, ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

İL MÜDÜRÜ TÜYSÜZ, ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Hatay Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Kıcı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında okulun çeşitli bölümlerini gezen İl Müdürü Tüysüz, sınıflarda öğrencilerle sohbet etti ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

Öğretmenler Odası Buluşmasında öğretmenlerle bir araya gelen Dr. Tüysüz, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat programı hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bu yeni müfredat programının, Türkiye’nin eğitimdeki vizyonunu yansıttığını ve öğrencilerin çağın gereksinimlerine uygun olarak yetiştirilmesi hedeflendiğini belirtti.

Dr. Tüysüz, konuşmasında önümüzdeki yıl uygulanmaya başlanacak olan yeni müfredat programının temelini oluşturan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metni’nin öğretmenler tarafından mutlaka incelenmesi gerektiğini vurguladı. Bu metnin, öğretmenlere yeni müfredatın felsefesi ve uygulama yöntemleri hakkında detaylı bilgiler sunduğunu ifade etti. Ayrıca, öğretmenlerin bu metni inceleyerek yeni programın amacını ve hedeflerini daha iyi anlayabileceklerini dile getirdi.

REKLAM ALANI

Hatay Milli Eğitim İl Müdürlüğü, eğitimde yenilikçi yaklaşımları ve müfredat güncellemelerini yakından takip etmeye devam edeceğini, öğretmenlere bu süreçte her türlü desteği sunmaya hazır olduğunu açıkladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.