YAYCI’YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

YAYCI’YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

Yayladağı Belediyesi Meclisi ilçeye iki okul kazandırılmasına öncü olan Yaycı Paşa’ya oy birliği ile fahri hemşerilik beratı verme kararı aldı. Yaycı fahri hemşerilik beratını Yayladağı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültür Merkezi’nde düzenlenen “2023 Türkiye Çevresindeki Gelişmeler ve Mavi Vatan” adlı konferans öncesinde aldı.

İKİ OKULUN YAPIMINA ÖNCÜLÜK ETTİ

Konferansın açılış konuşmasını yapan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Müstafi Tümamiral, Topkapı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Cihat Yaycı, Yayladağı’na ilk ziyaretini yaşanan deprem sonrası yaptığını hatırlattı. Yaycı’nın deprem sonrası yaptığı ziyaret sonrası ilçeye iki okul kazandırılmasına öncülük ettiğini anlatan Yalçın, “Yaycı Paşamız sağ olsun, ilçemizde yapımlarına başlanan Anadolu Lisesi ve Akşam Sanat Okulu’nun yapılmasına öncülük etti. Okullarımız 6 ay içerisinde tamamlanacak.” dedi.

MECLİSİMİZ OY BİRLİĞİ İLE KABUL ETTİ

“Bizde ilçemize yaptığı bu katkıdan dolayı belediye meclisimize, Yaycı’ya fahri hemşerilik beratı verilmesi konusunda bir önerge verdik. Önergemiz üyelerimizin oybirliği ile kabul edildi. Yaycı Paşamızı fahri olarak da olsa hemşerimiz olarak görmek bize büyük bir mutluluk veriyor” diye konuştu.Başkan Yalçın konuşmasının ardından Cihat Yaycı’ya fahri hemşerilik beratını takdim ederken, konferans sonunda da İlce Kaymakamı Halil Yazıcı, günün anısına Yaycı paşaya bir plaket verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.