BAŞKAN YALÇIN ALMAN HEYETİ AĞIRLADI

BAŞKAN YALÇIN ALMAN HEYETİ AĞIRLADI

Yayladağı’nı ulusal arenada olduğu gibi uluslararası arenada da tanıtma yolunda ilerleyen Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Almanya’dan gelen heyeti ilçede ağırladı.
Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz ve eşi Sheila Stanton’ı eşi Damla Yalçın ile birlikte ağırlayan Başkan Yalçın, Almanya’dan gelen misafirlerine ilçede kurulan kadın kooperatifinin ürettiği ürünlerden hediye etti. 3 Ekim Alman Birliği Günü’nü de kutlayan Başkan Yalçın, heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

YALÇIN’DAN ALMAN MİSAFİRLERİNE TEŞEKKÜR
Başkan Yalçın, gerçekleşen ziyaret ve temaslarla ilgili olarak, “Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz beyefendi ve Eşi Sheila Stanton hanımefendiyi Kadın Kooperatifimize ağırladık. Kooperatif Başkanımız Sn. Damla Yalçın ile birlikte karşıladığımız misafirlerimize, Kooperatifimizin ürünlerini tanıttık.

Kooperatifimizin ürünlerini oldukça beğenen Büyükelçi Jürgen Schulz 3 Ekim Alman Birliği Günü resepsiyonu için yöresel ürünlerimizden siparişler verdi. Büyükelçi ve Eşi hanımefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.